Tillträde till Forum

Här får du veta hur man får tillträde till det slutna diskussionsforum om Net Insight som finns här.
Skriv svar
Användarens profilbild
utn
administratör
Inlägg: 3092
Blev medlem: tis 18 mar 2003, 22:32
Ort: Vellinge

Tillträde till Forum

Inlägg av utn »

2020-12-22 För närvarande tar vi inte in några nya medlemmar till det slutna diskussionsforumet!

/Admin


Detta forum innehåller ett ett slutet diskussionsforum för aktieägareföreningen Net Insight. Tillträde kan beviljas person som är B-aktieägare i Net Insight men ej anställd eller styrelseledamot i företaget. Den som vill ha tillträde måste presentera sig genom att skriva epost till admin@notiser.com och ange namn, adress, fast telefonnummer, önskad signatur samt lösenord, som han sedemera efter att hans anmälan godkänts själv kan ändra, samt fast epostadress.
Medlemmen är om han så önskar anonym mot andra medlemmar. Den som blir medlem får tillgång till sidans slutna sidor och diskussionsforum om Net Insight. Han förbinder sig att följa sidans ordningsregler. En målsättning med detta forum är att så långt möjligt värna om författarnas åsiktsfrihet. De åsikter som framförs är författarnas egna åsikter och behöver inte delas av debattforums administration. Inlägg på sidan får inte kopieras och spridas utan samtycke med författaren. Författarna anmodas att bemöda sig om ett vårdat språkbruk. Grova svordomar eller eljest grovt stötande ordval kommer att tas bort. Inläggen skall vara skrivna på svenska eller engelska. Författarna anmodas att hålla sig inom ramen för valt ämnesområde. Overhäftiga personangrepp kommer att tas bort. Författarna går med på att inte posta inlägg som innehåller stötande , vulgärt, hatiskt, rasistiskt, sexuellt anspelande eller annat material, som kan tänkas bryta mot svensk lag. Den som bryter mot dessa regler kan bli avstängd från forum. I flagranta fall kan vederbörandes Internet leverantör eller myndighet kontaktas.
Användarna samtycker till att information som skrivits in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distribueras till 3:e part utan författarens samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvarig för skada vid s.k. hacking eller försök till hacking.
Detta forum använder s.k. cookies. Dessa innehåller inte information som användarna skrivit in. De används endast för att förenkla användandet av forum. Automatiskt genererad epost används endast för att aktivera registrering och för att skicka nytt lösenord till den som råkar ha glömt det gamla.
mail till någon administratör: admin@notiser.com
Skriv svar